WIJ ZIJN ZATERDAG 17 OKTOBER  SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Circuit maatpakken

  • Incl. BTW:

    € 749,00

  • Excl. BTW: € 619,01
  • Model: Circuit Overalls
  • Niet online te koop. Maatwerk gelieve op afspraak.

Omschrijving

Zoals velen van u onwaarschijnlijk al weten, hebben wij alles letterlijk in eigen beheer! Circuit overalls op maat gemaakt behoren van oudsher ook tot één van onze specialismen. Dit is een speciaal ontwerp aangeleverd door de klant en professioneel op maat gemaakt door RESTYLE. Het betreft hier circuit motorpakken voor CC Racing team. De pakken zijn volledig naar de wensen van de klant gemaakt. We hebben vele sponsor logo's geborduurd op deze maatpakken. De pakken zijn gemaakt uit hoogwaardige topkwaliteit volnerf rundleer met een maximale dikte van 1.6 mm. De motorpakken zijn voorzien van diverse custom made logo's, diverse borduurwerk, Kevlar, CE-protectie, Titanium en een exclusief design met wit en goud kleurig leer. Elk deel van de huid is professioneel opgemeten voor een perfect fit. Zie het eind resultaat in de foto's en mocht u interesse hebben in een circuit motorpak op maat, dan vernemen wij dat graag. Maak hiervoor gelieve een afspraak.

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.