WIJ ZIJN MAANDAG 28 SEPTEMBER T/M ZATERDAG 03 OKTOBER  SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

SCORPION EXO-920 Fluo

SCORPION EXO-920 Fluo

  • Incl. BTW:

    € 209,90

  • Excl. BTW: € 173,47
  • Model: SYSTEEM-1002

Beschikbare opties:

Omschrijving

De Scorpion EXO-920 is een systeemhelm geschikt voor sport, naked-bike, sport-tour en tour motoren. Door de aerodynamische schaal is deze helm op hogere snelheden en bij meer wind nog steeds zeer stabiel en comfortabel. Het buiten vizier sluit met het ellip-tec perfect af waardoor wind, geluid en regen geen kans krijgen. Niet alleen tour, maar ook de wat sportievere motorrijders die toch een systeemhelm zoeken kunnen de keuze laten vallen op de EXO 920. Het ingebouwd zonnevizier is zeer makkelijk te bedienen. Deze helm heeft een lichte en sterke schaal, die voldoet aan de hoogste goedkeuring ECE22.05. De EXO-920 is Bluetooth voorbereid. Met de snelle micro buckle sluiting zet je de helm eenvoudig op en af. De kwikwick2 binnenvoering is zeer comfortabel en werkt vocht regulerend waardoor transpiratie snel verdampt. Het quick-fit systeem geeft brildragers de mogelijkheid om de bril te dragen in een hiervoor uitgespaarde ruimte. De binnenvoering is makkelijk uitneembaar en kan in de bijgeleverde helmhoes worden gewassen op 30 graden. U kunt eventueel een Max-pinlock (Anti condens) vizier tegen meerprijs van 29 euro aanschaffen. Scorpion geeft overigens 5 jaar garantie op de helmen.


 

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.