WIJ ZIJN MAANDAG 28 SEPTEMBER T/M ZATERDAG 03 OKTOBER  SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Speciaal ontwerp met logo's

Speciaal ontwerp met logo's

  • Incl. BTW:

    € 699,90

  • Excl. BTW: € 578,43
  • Model: PR-1007
  • Maatpak is niet online te koop.

Beschikbare opties:

Omschrijving

Via via kwam ik bij restyle. Dit omdat ik een pak op maat moest hebben. Op de motor kan je bijna altijd een standaard leren pak aan maar op een minibike moet hij toch wat ruimer worden.Na een afspraak gemaakt te hebben ben ik met minibike en oude pak naar Aalsmeer gegaan. Daar keurig ontvangen met koffie en fris. Heb een bestaand pak van hun aan gehad maar die was op de minibike erg krap. Dus pen en papier er bij gepakt en overal opgeschreven waar het pak te klein was. Na het meten overleg gehad waar we op moesten letten kwa protectie en materialen. Eenmaal thuis een ontwerp gemaakt van me pak. Waarin goed aangegeven wat er anders moest wezen als bij een motorpak onder andere veel extra stretch delen in het pak gemaakt. Op nieuw een afspraak gemaakt en het ontwerp door besproken zodat er geen problemen meer mee zouden zijn en het pak kon worden besteld. Jammer genoeg duurde het bij mijn pak iets langer omdat het een pak was die toch iets anders als een motorpak is en er veel belettering en borduurwerk op zou komen. Uiteindelijk het telefoontje van hij is er! Ik kon niet wachten. Het eind resultaat is echt verbluffend mooi. De letters en borduurwerk is echt prachtig. Het pak was de eerste paar weken en wedstrijden nog een beetje te krap om alle trainingen en wedstrijden in te rijden maar nu zit hij perfect en heeft zijn dienst al bewezen. Ben ondertussen al 3 keer gevallen wat redelijke normaal is de snelheden liggen niet te hoog dus het is bijna altijd vallen en direct weer opstaan en rijden. Mijn oude pak zouden al gaten gaan vertonen maar dit pak zit nog prima in elkaar en is met een beetje poets werk nog weer netjes te maken echt top. Hij zit zelfs zo lekker dat hij van de zomer ook aan gaat op de motor naar spanje.
 
Groeten Don

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.