WIJ ZIJN MAANDAG 28 SEPTEMBER T/M ZATERDAG 03 OKTOBER  SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Circuit dames overall maatpak

  • Incl. BTW:

    € 749,00

  • Excl. BTW: € 619,01
  • Model: Circuit Overall Maatpak
  • Niet online te koop. Maatwerk gelieve op afspraak.

Omschrijving

Het betreft hier een dames circuit motorpak dat op maat gemaakt is. Het pak is volledig naar de wensen van de klant gemaakt. Het pak is gemaakt van het hoogwaardige topkwaliteit volnerf mat rundleer met een maximale dikte van 1.6 mm. Het pak is voorzien van veel Kevlar en CE protectie Level 2! Elk deel van de huid is professioneel opgemeten voor een perfect fit. Zie het eind resultaat in de foto's en mocht u interesse hebben in een circuit motorpak op maat, dan vernemen wij dat graag. Maak hiervoor gelieve een afspraak.

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.