Wij zijn een fabrikant en groothandel die particuliere klanten de mogelijkheid bieden om op afspraak onze showrooms te bezoeken. U bent welkom in één van onze vestigingen in Aalsmeer of Barneveld. Maak via onderstaande knop een private shopping afspraak en profiteer als consument van een MEGA grote collectie tegen fabrieksprijzen! 


Of bestel online en ontvang uw bestelling binnen 24 uur! Wil je snel maatadvies? Klik op het whatsapp icoontje en stuur je berichtje. LET OP! GEBRUIK EEN KORTINGSCODE LOCKDOWN10 EN ONTVANG 10% EXTRA KORTING OP HET GEHELE ASSORTIMENT!


AFSPRAAK INPLANNEN

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Hoofdvestiging: Aalsmeer

Hierbij treft u een kleine greep uit ons assortiment motorkleding, helmen, laarzen, handschoenen en nog veel meer. Wij zijn een producent van motorkleding! Wij hebben alles letterlijk in eigen beheer. Wij zijn van origine ook een groothandels bedrijf dat o.a. levert aan de overheid.

Wij garanderen u de grootste en goedkoopste collectie hoogwaardige motorkleding! Maten zijn altijd aanwezig vanaf xs t/m 7xl tegen de scherpste fabrieksprijzen! U krijgt bij ons vakkundig advies van echte specialisten en tevens motorrijders.

U heeft rechtstreeks te maken met de fabrikant en geen tussenschakel!

Kom ook langs en profiteer van 70% mega stunt kortingen!

Wij zijn vanaf maart 2013 nu officieel twee keer zo groot geworden in Aalsmeer. Vanaf april 2014 is onze nieuwe zaak in Barneveld geopend! Ons gastenboek zegt veel meer over ons! Lees gerust een aantal reacties van klanten die u wellicht voor gingen. U bent van harte welkom op de particulieren verkoop dagen.

Virtueel Tour Aalsmeer