WIJ ZIJN MAANDAG 10 T/M ZATERDAG 15 AUGUSTUS SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

SCORPION ADX-1 SOLID

SCORPION ADX-1 SOLID

  • Incl. BTW:

    € 199,95

  • Excl. BTW: € 165,25
  • Model: SYSTEEM-1015

Beschikbare opties:

Omschrijving

De Scorpion ADX-1 is een systeemhelm geschikt voor Adventure, Enduro en tour motoren. Zowel on road als off road een unieke helm. De zonneklep gaat bij het openen of sluiten van de kinbak automatisch mee naar boven of beneden. De zonneklep is gemakkelijk demonteerbaar. Met de bijgeleverde kapjes is de helm ook zonder zonneklep mooi afgewerkt. Door de aerodynamische schaal is deze helm op hogere snelheden en bij meer wind nog steeds stabiel en comfortabel ondanks de zonneklep. Het buiten vizier sluit met het ellip-tec perfect af waardoor wind, geluid en regen geen kans krijgen. Daarom dat niet alleen adventure en enduro maar ook tour motorrijders die een systeemhelm zoeken de keuze kunnen laten vallen op de ADX-1. Het ingebouwd zonnevizier is zeer gemakkelijk te bedienen. Standaard levert Scorpion een MAX vision pinlock (anti condens laag) gratis bij de ADX-1 Air die er voor zorgt dat beslaan van het vizier voorkomen wordt. De Scorpion ADX-1 heeft een lichte en sterke schaal die voldoet aan de hoogste goedkeuring. De ADX-1 is Bluetooth voorbereid. Met de snelle micro buckle sluiting zet je de helm eenvoudig op en af. De kwikwick2 binnenvoering is zeer comfortabel en werkt vochtregulerend waardoor transpiratie snel verdampt. Het kwikfit systeem geeft brildragers de mogelijkheid om de bril te dragen in een hiervoor uitgespaarde ruimte. De binnenvoering is makkelijk uitneembaar en kan in de bijgeleverde helmhoes worden gewassen op 30 graden. Scorpion geeft overigens 5 jaar garantie op de helmen.

Let op! Deze helm is alleen in de hoofdvestiging voorradig.
 

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.