LET OP! WIJ ZIJN MAANDAG 23 T/M ZATERDAG 28 APRIL SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIEREN VERKOOP VAN 11:00 TOT 16:00 UUR! P.S. ALLEEN DE VESTIGING VAN BARNEVELD IS OP KONINGSDAG GESLOTEN

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Fluo Traffic Safety

  • Incl. BTW:

    € 389,00

  • Excl. BTW: € 321,49
  • Model: CORDURA-1010

Beschikbare opties:

Omschrijving

De Fluo Traffic Safety jas behoort samen met onze Instructeurs motorjas tot de allerbeste Cordura motorjas uit ons gehele assortiment.
Deze jas is sinds kort ontwikkeld en wordt momenteel geleverd aan diverse verkeersveiligheid motorbegeleiding teams verspreid door heel Nederland.
De jas voldoet aan alle denkbare kwaliteitseisen en is gemaakt van zeer hoogwaardig kwaliteit Cordura Dupont. 
 
De jas is nu ook verkrijgbaar in beide vestigingen voor particulieren klanten!
 
Specificatie:
  • De Fluo Traffic Safety is 100% wind- en waterdicht d.m.v. een 3 in 1 concept. U kunt een wind- en waterdichte Reissa membraan laag en een wintervoering uit de jas ritsen.
  • Verder is hij voorzien van enorm veel 3M Scotchlite reflectie banen, CE-uitneembare protectie en ventilatie ritsen.
  • De jas heeft een nieuwe magneet sluiting systeem! Dit zorgt voor een stevige sluiting die desondanks gemakkelijk geopend kan worden met één hand tijdens het rijden.
  • Uiteraard heeft deze professionele motorjas enorm veel zakken zowel binnen- als buiten zakken.
  • Daarnaast is hij voorzien van twee universele connectie ritsen om elke willekeurige broek aan vast te kunnen ritsen.
Met deze jas valt u niet alleen 's nachts vanwege de enorme hoeveelheid reflectie goed op, maar ook overdag bent u onmisbaar op de drukke wegen vanwege de geel-groen fluoriserende kleur.
 
Let op! Er is ook een nieuwe motorbroek met reflectie en een bijbehorende hesje ontwikkeld. Zie hiervoor s.v.p. de laatste twee foto's.
Kom gerust langs om deze topkwaliteit motorjas met eventueel bijbehorende motorbroek op uw gemak te bekijken. U bent van harte welkom.
 
Wanneer u over de drukke snelwegen rijdt, zorg er dan voor dat iedereen u kan zien, met deze vier seizoenen Fluo Traffic Safety jas. 
 
 

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.