LET OP! WIJ ZIJN DINSDAG 22 T/M ZATERDAG 26 MEI SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIEREN VERKOOP VAN 11:00 TOT 16:00 UUR!  

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Belgische Politie

Belgische Politie

  • niet te koop

  • Model: Belgische Politie Collectie

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

Al jarenlang levert Restyle ook motorkleding en toebehoren aan professionele instanties waaronder de overheid.
 
Doordat wij alles volledig in eigen beheer hebben, kunnen wij customized motorkleding met  logo's en tekst produceren en leveren.
 
Zie hier de foto's van de Belgische politie leren jassen die vanaf 2008 worden geleverd.
 
Zoals velen van u wellicht al weten zijn wij sinds 2001 via een tussenschakel de officiële leverancier van de Belgische politie (Franstalige deel). 
 
De oude modellen zijn vanaf 2008 geheel veranderd. Hierbij treft u de foto's van de leren wind- en waterdichte jas die hedendaags wordt geleverd.
 
Deze jassen zijn niet te koop! In het kader van vakbekwaamheid en ervaring tonen wij u deze foto's.
 
Hedendaags hebben wij deze jas in het welbekende geel fluoriserende kleur op voorraad voor de groot-, detail- en particulieren segment!

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.