LET OP! WIJ ZIJN MAANDAG 23 T/M ZATERDAG 28 APRIL SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIEREN VERKOOP VAN 11:00 TOT 16:00 UUR! P.S. ALLEEN DE VESTIGING VAN BARNEVELD IS OP KONINGSDAG GESLOTEN

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Aniline X-Force Combi / wind- en waterdicht / 4 seizoenen

 • Incl. BTW:

  € 449,90

 • Excl. BTW: € 371,82
 • Model: COMBI-1013

Beschikbare opties:

Omschrijving

Het X-Force Aniline motorpak is een mooi, tijdloos elegant pak dat gemaakt is uit eersteklas Aniline leer en het heeft een modieuze esthetiek dat ongevoelig is voor modegrillen. Het soepele Aniline A-kwaliteit rundleder voelt zacht aan, is duurzaam en extreem scheurvast. Dit type leer veroudert en beschadigt niet en heeft een fijne structuur. U heeft het beste van twee werelden: pasvorm op maat, hoogste comfortniveau en veel bewegingsvrijheid! 
 
Specificatie:
 
 • 1.4 - 1.6 MM dikte volnerf topkwaliteit Aniline rundleer.
 • De jas is 100% wind- en waterdicht d.m.v. een exclusief drie lagen techniek!
 • De jas is voorzien van een vaste geperforeerde zomervoering, een uitneembare wind- en waterdichte Reissa membraan voering en als laatste heeft hij een uitneembare wintervoering met manchetten.
 • Verder is het pak voorzien van uitneembare CE-protectie en twee universele connectie ritsen.
 • Het motorjack heeft ook binnen- en buiten zakken, een documenten vak, en ventilatie panelen.
 • Daarnaast heeft het motorjack voor extra flexibiliteit stretch materiaal op de mouwen en stretch leder op de achterkant.
 • Het pak is voorzien van diverse verstel mogelijkheden. 
Dit pak heeft een goed getailleerde pasvorm en is uitermate comfortabel vanwege het soepele Aniline leder.
 
Let op! Dit motorjack kan ook worden gecombineerd met de soepele Aniline leren King broek of de soepele Aniline leren wind- en waterdichte Cruiser motorbroek.
 
De meerprijs is dan in beide gevallen € 80,-
 
Het comfort, de veiligheid en het stoere tijdloze ontwerp van dit motorpak maken het uw beste partner voor het rijden op straat!

 

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.