LET OP! WIJ ZIJN MAANDAG 23 T/M ZATERDAG 28 APRIL SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIEREN VERKOOP VAN 11:00 TOT 16:00 UUR! P.S. ALLEEN DE VESTIGING VAN BARNEVELD IS OP KONINGSDAG GESLOTEN

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Aniline Safety nr.1 Combi / wind- en waterdicht / 4 seizoenen

 • Incl. BTW:

  € 449,90

 • Excl. BTW: € 371,82
 • Model: COMBI-1012

Beschikbare opties:

Omschrijving

Het Safety nr.1 leren motorpak combinatie is een allround motorpak dat door alle type motorrijders gedragen kan worden. Het Aniline leer van zeer hoge kwaliteit is scheur vast en zal niet verouderen of beschadigen tijdens het dragen. De duurzame constructie maakt het een perfect motorpak voor rijders die opzoek zijn naar een motorpak die even stijlvol als functioneel is. Het motorpak heeft een mooi getailleerde pasvorm en sluit perfect aan als tweede huid.
 
Specificatie:
 
 • 1.4 - 1.6 MM dikte leder.
 • De jas is 100% wind- en waterdicht d.m.v. een exclusief drie lagen techniek!
 • De jas is voorzien van een vaste geperforeerde zomervoering, een uitneembare wind- en waterdichte Reissa membraan voering en als laatste heeft hij een uitneembare wintervoering met manchetten.
 • Verder is het pak voorzien van uitneembare CE-protectie en twee universele connectie ritsen.
 • Het motorjack heeft ook binnen- en buiten zakken, een documenten vak, ventilatie ritsen op de borst, armen en rug.
 • Daarnaast heeft het motorjack voor extra flexibiliteit stretch materiaal op de mouwen en stretch leder op de rug.
 
Het pak is voorzien van verstelbare gespen en het jack heeft overigens ook 3M donkere reflectie biezen op de rug en schouders.
 
Dit pak heeft een goed getailleerde pasvorm en is uitermate comfortabel vanwege het soepele Aniline leder.
 
Let op! Dit motorjack kan ook worden gecombineerd met de soepele Aniline leren King broek of de soepele Aniline leren wind- en waterdichte Cruiser motorbroek.
 
De meerprijs is dan in beide gevallen € 80,-
 
Op wat voor motor u ook rijdt, de Safety nr.1 past zich dankzij zijn prachtige uitstraling en perfecte pasvorm probleemloos aan. 
 
 

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.