LET OP! WIJ ZIJN ZONDAG 18 MAART SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIEREN VERKOOP IN AALSMEER VAN 12 TOT 16 UUR!

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Instructor Cordura Pak

Instructor Cordura Pak

 • Incl. BTW:

  € 509,90

 • Excl. BTW: € 421,40
 • Model: All Weather Pak-1005

Beschikbare opties:

Omschrijving

Dit zeer hoogwaardige kwaliteit motorpak is ons duurste motorpak uit de gehele collectie cordura pakken, maar is zijn geld absoluut dubbel en dwars waard. De Instructor jas is ontwikkeld in combinatie met een vijftal instructeurs en voldoet aan alle denkbare kwaliteitseisen. Dit motorpak zal aan ieders eisen voldoen en is ontworpen voor dagelijks woon-werk verkeer of tour rijders. Voor iedereen die ongeacht het weer iedere dag met de motor over de drukke snelwegen rijdt, is extra zichtbaarheid geen overbodige luxe. 
De instructeurs motorjas is eventueel ook mooi te combineren met de Tour fluo motorbroek!
 
Specificatie Jas:
 • Zeer hoogwaardige kwaliteit Cordura Dupont met wind en waterdicht leer.
 • Uitneembare CE-protectie.
 • 100% wind- en waterdicht.
 • Uitneembare wintervoering.
 • Afritsbare col en een afritsbare onder rug tas.
 • Ventilatie ritsen op de borst, ellebogen, armen en rug.
 • De jas is ook voorzien van windstoppers en heeft enorm veel zakken zowel binnen- als buitenzakken.
 • Twee universele connectie ritsen om elke willekeurige broek aan vast te kunnen ritsen.
 • Enorm veel reflectie banen en een geel-groen fluoriserend kleur.
Deze jas leveren wij hedendaags o.a. ook aan de RDW (zelfstandige bestuursorgaan van de overheid) en de vereniging KNWU. Zie hiervoor s.v.p. rubriek RDW en KNWU motorjassen.
 
Deze jas is nu ook in een nieuwe editie met een nieuwe felle fluo kleur en een 3 in 1 concept ruimschoots op voorraad met (14 stuks) metalen YKK-rvs ritsen.
De meerprijs daarvan is drie tientjes.
 
Specificatie motorbroek:
 
Dit pak is afgebeeld met de Touring zwarte broek, maar kan ook heel mooi worden gecombineerd met de Touring fluo Cordura broek of onze welbekende Reflectie leren broek.
 
De Touring broek is ook 100% wind- en waterdicht en voorzien van CE gekeurde protectie.
Deze broek is ook uitgerust met 3M Scotchlite banen, waterdichte zakken en antislip op uw zitvlak.
 
De motorbroek is er hedendaags ook in een nieuwe variant met het 3 in 1 concept, twee ventilatie ritsen en metalen YKK-rvs ritsen. De meerprijs van de nieuwe editie motorbroek is een tientje.
 

Neem geen genoegen met minder en zorg dat u opvalt in het verkeer met deze prachtige professionele motorjas die al jaren aan de overheid wordt geleverd!

Dit is een comfortabele en krachtige multifunctionele motorpak! Kort maar krachtig: alles wat u kunt verwachten van Restyle!

 

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.