LET OP! WIJ ZIJN ZONDAG 18 MAART SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIEREN VERKOOP IN AALSMEER VAN 12 TOT 16 UUR!

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Touring Reflectie old

 • Incl. BTW:

  € 149,95

 • Excl. BTW: € 123,93
 • Model: CORDURA-1008
 • Niet online te koop. Beperkte maten voorradig.

Beschikbare opties:

Omschrijving

Dit is de meest verkochte Cordura 600D motorjas uit het gehele assortiment. Uiteraard is het ook een kwestie van smaak. Deze jas wordt met de bijbehorende broek overigens ook enorm veel aan verkeersscholen verkocht. De broek die bij deze jas hoort leveren wij ook al een geruime tijd aan de overheid. De Touring is een praktische en comfortabele jas, die zich kan aanpassen aan elke situatie. 
 
Specificatie:
 • De Touring motorjas is 100% wind- en waterdicht.
 • De jas heeft CE uitneembare protectie.
 • Verder heeft deze jas een uitneembare wintervoering met manchetten en reflectie 3M Scotchlite rondom.
 • Uiteraard is ook de Touring voorzien van volledig dubbel gestikte naden en twee universele connectie ritsen om een broek aan vast te kunnen ritsen.
 • Daarnaast heeft deze jas genoeg ventilatie ritsen op de voor- en achterkant.
 • Diverse verstel mogelijkheden d.m.v. klittenband en enorm veel zakken en een documenten vak behoren ook tot de karakteristieke eigenschappen van deze jas. 
Deze jas is er nu ook in een nieuwe editie met metalen YKK ritsen en een 3 in 1 concept en die kost € 189,95.
 
Het 3 in 1 concept bestaat uit een vast geperforeerde zomervoering, een uitneembare wind- en waterdichte Reissa membraan voering en een uitneembare wintervoering met manchetten.
 
Let op! Vanaf 01 november 2016 hebben wij deze jas ook in Cordura Dupont 1000! Dit is het allerbeste en meest stevige Cordura soort. De meerprijs daarvan is een tientje!
 
De Touring is een veelzijdige en zeer competente jas. Kort maar krachtig: alles wat u kunt verwachten van Restyle!

 

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.