LET OP! WIJ ZIJN MAANDAG 23 T/M ZATERDAG 28 APRIL SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIEREN VERKOOP VAN 11:00 TOT 16:00 UUR! P.S. ALLEEN DE VESTIGING VAN BARNEVELD IS OP KONINGSDAG GESLOTEN

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

SCORPION VX-15

SCORPION VX-15

  • Incl. BTW:

    € 139,90

  • Excl. BTW: € 115,62
  • Model: HELM-1016

Beschikbare opties:

Omschrijving

De Scorpion VX-15 Air is zeer geschikt voor cross en enduro rijders. De VX-15 Air heeft een lichte en sterke schaal die voldoet aan de hoogste goedkeuring ECE22.05. De DOUBLE D sluiting van titan materiaal maakt de helm nog lichter. De kwikwick2 binnenvoering is zeer comfortabel en werkt vocht regulerend waardoor transpiratie snel verdampt. Het Quick fit systeem geeft brildragers de mogelijkheid om de bril te dragen in een hiervoor uitgespaarde ruimte. De binnenvoering is makkelijk uitneembaar en kan in de bijgeleverde helmhoes  worden gewassen op 30 graden. Wat deze helm uniek maakt en waardoor hij ook met zware trillingen zelfs met veel modder op de klep nog steeds comfortabel blijft is het air fit pompsysteem. Hiermee blaas je de wangkussens eenvoudig op en laat je de helm nog perfecter aansluiten op jou gezicht. Zelfs onder extreme omstandigheden. Een bijpassende crossbril van Scorpion behoort ook tot de mogelijkheden.

Deze prachtige Cross helm is alleen in de vestiging van Aalsmeer ruimschoots op voorraad in maten vanaf xs t/m xxl.

 

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.