LET OP! WIJ ZIJN MAANDAG 23 T/M ZATERDAG 28 APRIL SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIEREN VERKOOP VAN 11:00 TOT 16:00 UUR! P.S. ALLEEN DE VESTIGING VAN BARNEVELD IS OP KONINGSDAG GESLOTEN

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Body Protection

  • Incl. BTW:

    € 99,95

  • Excl. BTW: € 82,60
  • Model: Rodeo Protectie
  • Niet online te koop.

Beschikbare opties:

Omschrijving

Restyle heeft nu een heel goede bescherming voor het hele bovenlichaam in het assortiment. De Rodeo protectie beschermt het hele bovenlichaam en maakt deze tot een heel goede en prijswaardige aankoop. Verder is het een lichtgewicht en flexibel beschermingsvest met goede ventilatie. De rug beschermer is gemaakt van schokabsorberende en flexibele  panelen. Daarnaast treft u extra padding op alle onderdelen voor meer comfort en dit helpt om de kracht te verdelen tegen schokken. Alle bescherming is uiteraard CE- gekeurd.

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.