WIJ ZIJN EEN GROOTHANDEL MET TWEE VESTIGINGEN IN AALSMEER EN BARNEVELD! Vanwege de Corona maatregelen is het slechts mogelijk om ons te bezoeken op afspraak. Wij plannen u ruim een uur één op één in. Klik hieronder op de link “afspraak inplannen!” Of bestel online en ontvang uw bestelling binnen 24 uur!


Wil je snel maatadvies? Klik op het whatsapp icoontje en stuur je berichtje. LET OP! GEBRUIK EEN KORTINGSCODE LOCKDOWN10 EN ONTVANG 10% EXTRA KORTING OP HET GEHELE ASSORTIMENT!


AFSPRAAK INPLANNEN

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Tweede vestiging: Barneveld

Hierbij treft u een kleine greep uit ons assortiment motorkleding, helmen, laarzen, handschoenen en nog veel meer. Het stond al enige tijd in de planning om een tweede zaak te openen in het midden van het land. 


Wij hebben in april 2014 een nieuwe tweede zaak geopend in gemeente Barneveld! Deze zaak heeft in principe ook alle modellen op voorraad voor dezelfde prijzen als in Aalsmeer. Een mooie ruimte op een industrie terrein met eigen parkeer plaatsen voor de deur. Het concept is gelijk aan wat u van ons in Aalsmeer gewend bent.

Vakkundig advies van een echte specialist en een behoorlijke collectie hoogwaardige motorkleding en toebehoren. Wij zijn van origine een groothandels bedrijf dat alles volledig in eigen beheer heeft.

U heeft rechtstreeks te maken met de fabrikant en geen tussenschakel!

Kom ook langs en profiteer van 70% mega stunt kortingen!

U bent van harte welkom op de particulieren verkoop dagen!