LET OP! WIJ ZIJN MAANDAG 17 T/M ZATERDAG 22 MEI & 2e PINKSTERDAG SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP ZONDER AFSPRAAK VAN 11 TOT 16 UUR! DIT GELDT VOOR BEIDE VESTIGINGEN IN AALSMEER EN BARNEVELD!

Wij zijn een fabrikant en groothandel die particuliere klanten de mogelijkheid bieden om onze showrooms te bezoeken. U bent welkom in één van onze vestigingen tijdens de bovenstaande particuliere verkoop dag! Voor bezoek op overige dagen kunt u een afspraak inplannen. Klik dan hieronder op de knop “afspraak inplannen”. U kunt ons natuurlijk ook bellen, whatsappen of mailen voor het maken van een "private shopping" afspraak!  Profiteer als consument van persoonlijke aandacht en een MEGA grote collectie tegen fabrieksprijzen!  Of bestel online en ontvang uw bestelling binnen 24 uur! Wil je snel maatadvies? Klik op het whatsapp icoontje en stuur je berichtje. 


AFSPRAAK INPLANNEN

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Tweede vestiging: Barneveld

Hierbij treft u een kleine greep uit ons assortiment motorkleding, helmen, laarzen, handschoenen en nog veel meer. Het stond al enige tijd in de planning om een tweede zaak te openen in het midden van het land. 


Wij hebben in april 2014 een nieuwe tweede zaak geopend in gemeente Barneveld! Deze zaak heeft in principe ook alle modellen op voorraad voor dezelfde prijzen als in Aalsmeer. Een mooie ruimte op een industrie terrein met eigen parkeer plaatsen voor de deur. Het concept is gelijk aan wat u van ons in Aalsmeer gewend bent.

Vakkundig advies van een echte specialist en een behoorlijke collectie hoogwaardige motorkleding en toebehoren. Wij zijn van origine een groothandels bedrijf dat alles volledig in eigen beheer heeft.

U heeft rechtstreeks te maken met de fabrikant en geen tussenschakel!

Kom ook langs en profiteer van 70% mega stunt kortingen!

U bent van harte welkom op de particulieren verkoop dagen!