LET OP! WIJ ZIJN DINSDAG 22 T/M ZATERDAG 26 MEI SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIEREN VERKOOP VAN 11:00 TOT 16:00 UUR!  

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Traffic Control

 • Incl. BTW:

  € 299,95

 • Excl. BTW: € 247,89
 • Model: CORDURA-1016

Beschikbare opties:

Omschrijving

De Traffic Control motorjas is op verzoek van vele groothandels klanten en verkeersbegeleidingsteams ontwikkeld. Deze professionele motorjas wordt aan diverse verkeersveiligheid motorbegeleiding teams verspreid door heel Nederland geleverd. De jas voldoet aan alle denkbare kwaliteitseisen en is gemaakt van zeer hoogwaardig kwaliteit Cordura. De jas is nu ook verkrijgbaar in beide vestigingen voor particulieren klanten!

Specificatie:

 • De Fluo Traffic Safety is 100% wind- en waterdicht d.m.v. een 3 in 1 concept.
 • U kunt een wind- en waterdichte Reissa membraan laag en een wintervoering uit de jas ritsen.
 • Verder is hij voorzien van enorm veel 3M Scotchlite reflectie banen conform Europese richtlijnen
 • Deze motorjas heeft ook CE-uitneembare protectie en ventilatie ritsen.
 • Uiteraard heeft deze professionele motorjas enorm veel zakken zowel binnen- als buiten zakken.
 • Daarnaast is hij voorzien van twee universele connectie ritsen om elke willekeurige broek aan vast te kunnen ritsen.

Let op! Deze prijs is per stuk inclusief BTW. Mocht u bedrijfsmatig meerdere aantallen willen bestellen, dan kan er een offerte op maat worden geleverd. Verder is deze jas zoals afgebeeld in beide vestigingen in beperkte maten voorradig. De logo op de achterkant is volgens de regels niet toegestaan en deze zullen wij voor elke klant vakkundig aanpassen/verbergen. Wij zullen bij de coupeur over de logo heen een mooie fluo leren baan laten stikken. Uiteraard is dit voor u in deze prijs inbegrepen. 

P.S. Vanaf 15 november 2017 hebben wij de nieuwe collectie binnen. Deze is standaard voorzien van epauletten en heeft daarnaast geen logo op de achterzijde. Deze editie kost 349.95. Zie s.v.p. de laatste foto´s.

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.