WIJ ZIJN MAANDAG 28 SEPTEMBER T/M ZATERDAG 03 OKTOBER  SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Circuit overalls op maat gemaakt

  • Incl. BTW:

    € 749,00

  • Excl. BTW: € 619,01
  • Model: Circuit maatpak
  • Maatwerk voorbeeld

Omschrijving

Aangezien wij letterlijk alles in eigen beheer hebben, trekt dit ook de aandacht van motorrijders uit het buitenland. Wij kunnen al uw wensen m.b.t. custom motorkleding realiseren. Deze heren (vader en zoon) kwamen uit België en wilden de maatpakken precies in de kleuren van hun motoren hebben. Zo gezegd, zo gedaan. Voor 750,- incl. BTW, maatwerk en volledige garantie konden zij na 4 weken opnieuw 230 km afleggen om de maatpakken op te halen. De pakken zijn grotendeels geperforeerd en daarnaast zijn zij voorzien van CE-Protectie, drie dubbel gestikte naden, Kevlar stretch en Titanium protectie.

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.