WIJ ZIJN MAANDAG 21 T/M ZATERDAG 26 SEPTEMBER SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Maatpak

Maatpak

  • Incl. BTW:

    € 749,00

  • Excl. BTW: € 619,01
  • Model: Kawa groen kleur maatpak
  • Maatpak is niet online te koop.

Omschrijving

We kunnen in principe alle kleuren van de regenboog verwerken in mooie maatpakken tegen hele scherpe fabrieksprijzen. We meten meer dan 20 punten op voor een perfecte fit. Daarnaast gebruiken we de allerbeste materialen voor de veiligheid van de motorrijder. Dit is nog zo een voorbeeld van de honderden maatpakken die wij in de afgelopen decennia's aan motorrijders hebben geleverd.

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.