WIJ ZIJN MAANDAG 28 SEPTEMBER T/M ZATERDAG 03 OKTOBER  SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Don en Tamara Circuit maatpakken

Don en Tamara Circuit maatpakken

  • Incl. BTW:

    € 799,00

  • Excl. BTW: € 660,33
  • Model: Eigen ontwerp
  • Niet online te koop. Maatwerk gelieve op afspraak.

Omschrijving

Don is al jaren klant bij RESTYLE. Zijn vorige maatpak heeft hem vele malen op het circuit beschermd. Dat pak ziet u onderaan in deze rubriek staan. Nu werd het hoogst tijd voor een nieuw pak voor hem en zijn wederhelft Tamara. Zij hebben een eigen ontwerp aangeleverd en RESTYLE heeft vakkundig het eind resultaat geleverd. Wij meten je lichaam op 26 punten op en binnen 4 weken krijg je het eind resultaat te zien. Wat mooi is aan deze pakken is vooral ook de hoeveelheid Kevlar stretch dat in deze pakken is verwerkt. Daarnaast worden de pakken natuurlijk drie dubbel gestikt en tevens hebben ze binnenzakken, Titanium protectie, knee-slides, een aerodynamische hub en uitneembare CE-protectie. Zie hieronder de reactie van Don op onze Facebook pagina.

Don Groos heeft Restyle Wear B.V. beoordeeld — 5 sterren
1 mei om 21:15

Voor de 2de keer een Pak opmaat laten maken.
Ook deze keer weer een schitterend pak die gelijk goed zit.
Altijd vriendelijk geholpen en top service.

 

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.