LET OP! WIJ ZIJN ZONDAG 18 MAART SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIEREN VERKOOP IN AALSMEER VAN 12 TOT 16 UUR!

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Softshell Bruce - 100% KEVLAR

  • Incl. BTW:

    € 179,95

  • Excl. BTW: € 148,72
  • Model: Softshell Bruce

Beschikbare opties:

Omschrijving

De Softshell Bruce is een nieuwe Kevlar hoodie, die je optimaal zal beschermen dankzij het gebruik van 100% Kevlar. Zelfs de afneembare capuchon is voorzien van Kevlar. Een Softshell jas is gemaakt van een ademende en waterafstotende stof. Hierdoor is het goed te gebruiken binnen het West Europese klimaat, waar een regenbui regelmatig opduikt. Het fijne aan Softshell jassen is dat deze licht, ademend en comfortabel zijn om te dragen en qua multifunctionaliteit dus een stuk hoger scoren dan bijvoorbeeld een regenjas (die vaak niet mooi en ademend zijn). Het mooie aan een Softshell jas is dus dat deze erg comfortabel zitten, ademend en waterafstotend zijn. Het feit dat Softshell waterafstotend is zit hem in het gegeven dat softshell uit allerlei strak op elkaar geweven lagen bestaat. Hierdoor wordt het vrijwel onmogelijk voor water om erdoorheen te komen. Naast dat softshell waterafstotend is, heeft het genoeg ademend vermogen.

De Softshell Bruce hoodie combineert speelsheid met performance. Hij heeft binnen- en buitenzakken. Hij heeft twee steekzakken en borstzakken. Alle zakken zijn wind-en waterdicht! Verder is de Capuchon verwijderbaar d.m.v. een rits. Alle ritsen aan de buitenzijde zijn wind- en waterdicht! Bruce is ook voorzien van reflectie biezen op de voor-en achterkant voor optimale zichtbaarheid. Daarnaast is hij ook uitgerust met ventilatie ritsen om de luchtstroom te reguleren. Deze Hoodie heeft ook nog eens leuke rode accenten en hij is mooi te combineren met een Kevlar motorbroek. Hij is gemaakt van 100% Kevlar.

Let op! Uw Kevlar hoodie moet naar ons mening voor 100% gemaakt zijn van Kevlar! Helaas zijn er erg veel Kevlar hoodies en/of softshell hoodies in omloop met alleen Kevlar op cruciale plekken. De Softshell hoodies van Restyle zijn ten alle tijden voor 100% (volledig) voorzien van Kevlar! Verder zijn ze ook standaard voorzien van CE-gekeurde uitneembare protectie!

Maten zijn vanaf 26 augustus 2017 ruim voorradig in beide vestigingen vanaf xs t/m 7xl!

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.