WIJ ZIJN GOEDE VRIJDAG, ZATERDAG 11 APRIL & 2e PAASDAG SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR! 

P.S. Wij volgen het RIVM en wij zijn open zolang er geen complete lock down is! Lees a.u.b de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Dank!

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

EXO 1400 FULL CARBON

  • Incl. BTW:

    € 379,90

  • Excl. BTW: € 313,97
  • Model: INTEGRAAL-1016

Beschikbare opties:

Omschrijving

De Scorpion EXO-1400 Carbon Air heeft een aerodynamische schaal waardoor hij geschikt is voor tour, sport-tour, sport en naked-bike motoren. Wat deze helm zo bijzonder maakt is de carbon ultra TCT schaal. Carbon Ultra TCT technologie biedt degressieve integriteit bij een impact, waardoor energie word geabsorbeerd wat een impact verkleind. Daarnaast is Carbon Ultra TCT ook extreem licht in gewicht wat het dragen comfortabeler maakt. Wat het draagcomfort ook ten goede komt zijn de drie verschillende schaalgroten waarin de helm word geproduceerd. Hierdoor is je helm maximaal compact en vang je minimaal wind, wat de nekspieren ten goede komt. Het ingebouwd zonnen vizier is zeer gemakkelijk te bedienen en kan zelfs in hoogte worden afgesteld. Het buiten vizier sluit met het ellip-tec perfect af en met de extra sluiting aan de voorzijde van het vizier krijgen wind, geluid en regen geen kans. Standaard levert Scorpion het 3D dark smoke vizier naast het heldere vizier en een MAX vision pinlock (anti condens laag) gratis bij de EXO-1400 Carbon Air. De Scorpion EXO-1400 Air Carbon voldoet aan de hoogste goedkeuring ECE22.05. De EXO-1400 Air is ook Bluetooth voorbereid. De kwikwick3 binnenvoering is extreem comfortabel en werkt extra vochtregulerend waardoor transpiratie extra snel verdampt. Het kwikfit systeem geeft brildragers de mogelijkheid om de bril te dragen in een hiervoor uitgespaarde ruimte. De binnenvoering is makkelijk uitneembaar en kan in de bijgeleverde helmhoes worden gewassen op 30 graden. Wat deze helm compleet maakt en waardoor hij ook met veel wind en op hogere snelheid nog steeds comfortabel blijft is het airfit pompsysteem. Hiermee blaas je de wangkussens eenvoudig op en laat je de helm nog perfecter aansluiten op jou gezicht.

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.