WIJ ZIJN MAANDAG 28 SEPTEMBER T/M ZATERDAG 03 OKTOBER  SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Side-Car Racing motorpakken

Side-Car Racing motorpakken

  • Incl. BTW:

    € 749,95

  • Excl. BTW: € 619,79
  • Model: Eigen ontwerp
  • Niet online te koop. Maatwerk gelieve op afspraak.

Omschrijving

Niet alleen voor de motorrijders op het circuit maken wij maatpakken, maar ook voor alle andere takken van motorsport. Bijgaand treft u een foto van twee maatpakken die wij geheel naar eigen smaak van Jarno en Robert hebben geproduceerd. Wij hebben deze heren voor een deel gesponsord. Hieronder treft u een kopie van de reactie van Jarno die hij op onze Facebook pagina heeft geplaatst:

11 mei 2018

Sidecar team Rainbow Racing rijdt dit jaar in pakken van Restyle Wear BV. Ze bevallen goed, afgelopen weekend 2 keer een derde plaats behaald in Kroatië! Bedankt Restyle!

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.