WIJ ZIJN MAANDAG 21 T/M ZATERDAG 26 SEPTEMBER SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Kinderen motorpak

  • Incl. BTW:

    € 199,95

  • Excl. BTW: € 165,25
  • Model: Kinderen pak

Beschikbare opties:

Omschrijving

Wij hebben ook kinderen motorpakken ruimschoots op voorraad. Wij hebben gekozen voor een fluo zwarte combinatie met reflectie biezen. Deze pakken zijn er van heel klein (v.a. 5 jaar) tot heel groot (18 jaar). De pakken zijn 100% wind-en waterdicht. Daarnaast zijn ze standaard voorzien van uitneembare CE-protectie en een uitneembare wintervoering. Deze pakken zijn gemaakt van hoogwaardig Cordura 600-D en bieden extreem goede bescherming! Kom gerust langs met het kind tijdens de particulieren verkoop dagen om dit pak uit te proberen. Mocht u het pak toch online willen bestellen, dan kunt u het beste van het volgende uitgaan; XS= voor 5 en 6 jaar, S = 7 & 8 , M= 9 &10,  L=11 & 12, XL=13 & 14, 2xl=15 en 16, 3xl= voor 18 jarigen!  Als laatste hebben wij nog een tip! De meeste ouders kopen het pak op de groei! In de foto's ziet u ook dat onze jonge model het pak ook een maat te groot aan heeft.

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.