WIJ ZIJN MAANDAG 26 T/M ZATERDAG 31 OKTOBER  SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Circuit dames overall

  • Incl. BTW:

    € 549,00

  • Excl. BTW: € 453,72
  • Model: Dames leren Overall

Omschrijving

Let op! Dit pak is zoals afgebeeld in de hoofdvestiging in Aalsmeer op voorraad! Mocht u maatwerk nodig hebben voor dit pak, dan is er 150,- meerprijs! Het betreft hier een dames circuit motorpak dat voldoet aan alle denkbare kwaliteitseisen. Het pak is gemaakt van het hoogwaardige topkwaliteit volnerf mat rundleer met een maximale dikte van 1.6 mm. Het pak is voorzien van Kevlar stretch materiaal op de voor-en achterkant! Standaard is het pak voorzien van CE-Level II protectie! 


beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.