WIJ ZIJN MAANDAG 28 SEPTEMBER T/M ZATERDAG 03 OKTOBER  SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Aniline leren maatpak met CE level II protectie/ 4 seizoenen

  • Incl. BTW:

    € 899,00

  • Excl. BTW: € 742,98
  • Model: Maatwerk met eigen design
  • Niet online te koop. Maatwerk gelieve op afspraak.

Omschrijving

Heb je ook maatwerk nodig? Wil je ook iets uniek hebben? De producent in motorkleding brengt al je wensen in vervulling. Deze vaste klant had vanwege zijn bouw een maatpak nodig. Hij wilde dit dan gelijk geheel naar eigen smaak hebben. Hij wilde dat het pak past bij zijn motor. Alle dubbel gestikte naden moesten rood zijn en de jas moest worden voorzien van een rode piping! Alle 3M reflectie moest donker (onopvallend) zijn. Het pak moest voor alle jaargetijden geschikt zijn d.m.v. het drie lagen techniek. Het pak moest gemaakt worden uit het mooiste leersoort Aniline rundleer en het pak moest volledig worden uitgerust met level II CE protectie.

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.