WIJ ZIJN MAANDAG 28 SEPTEMBER T/M ZATERDAG 03 OKTOBER  SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Circuit maatpak incl. Level II protectie.

  • Incl. BTW:

    € 899,00

  • Excl. BTW: € 742,98
  • Model: Maatpak Aniline leer
  • Maatpak is niet online te koop.

Beschikbare opties:

Omschrijving

Dit is een speciaal op maat gemaakt leren overall in het mooiste leer dat er bestaat! Aniline volnerf rundleer! Hoe mooi is dit? Deze klant in kwestie was opzoek naar een pak op maat en zag zijn eigen broer per toeval in deze rubriek staan. De heer die u hierna ziet met het klassiek leren overall is zijn eigen broer. In ieder geval is het sportieve overall ook voorzien van extern Titanium protectie en veel Kevlar panelen. Het pak is opgemeten en het eind resultaat is helder. Dit pak is geleverd met volledig LEVEL 2 CE PROTECTIE! Mocht u interesse hebben, dan verzoeken wij om een afspraak in te plannen, zodat uw wensen uitvoerig kunnen worden besproken.

 

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.