WIJ ZIJN MAANDAG 28 SEPTEMBER T/M ZATERDAG 03 OKTOBER  SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

SCORPION EXO-TECH TIME OFF NEON-BLACK

  • Incl. BTW:

    € 349,90

  • Excl. BTW: € 289,17
  • Model: EXO-TECH TIME OFF NEON BLACK

Beschikbare opties:

Omschrijving

Let op! Deze helm wordt verwacht op korte termijn! De Scorpion EXO-TECH is een topklasse systeemhelm geschikt voor naked, sport-tour, tour en adventure motoren. Wat deze helm zo bijzonder maakt is het kinstuk dat 180 graden roteerbaar is. Dankzij het flip back systeem opent en sluit het 180 graden roteerbare kinstuk zeer gemakkelijk naar voor en naar achter. Met de dubbele keuring is deze helm open als jet helm gekeurd en gesloten als integraalhelm. Of je nu open of gesloten rijdt, de EXO-TECH is erg stabiel door de dynamische schaal waardoor je minder wind vangt, wat de nekspieren ten goede komt. Het buiten vizier sluit met het klik systeem perfect af waardoor wind, geluid en regen geen kans krijgen. Daarom dat niet alleen tour maar ook sportievere motorrijders die toch een systeemhelm zoeken de keuze laten vallen op de EXO-TECH. Het ingebouwd zonnevizier is zeer gemakkelijk te bedienen en valt erg prettig voor het gezicht. De Scorpion EXO-TECH voldoet aan de hoogste goedkeuring ECE22.05. Standaard levert Scorpion een MAX vision pinlock (anti condens laag) gratis bij de EXO-TECH die er voor zorgt dat beslaan van het vizier voorkomen wordt. De EXO-TECH is Bluetooth voorbereid. Met de snelle micro buckle sluiting zet je de helm eenvoudig op en af. De kwikwick3 binnenvoering is extreem comfortabel en werkt extra vochtregulerend waardoor transpiratie extra snel verdampt. Het kwikfit systeem geeft brildragers de mogelijkheid om de bril te dragen in een hiervoor uitgespaarde ruimte. De binnenvoering is gemakkelijk uitneembaar en kan in de bijgeleverde helmhoes worden gewassen op 30 graden.

 

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.