WIJ ZIJN MAANDAG 26 T/M ZATERDAG 31 OKTOBER  SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Klassiek Aniline leren maatpak met CE level II protectie

Klassiek Aniline leren maatpak met CE level II protectie

  • Incl. BTW:

    € 699,00

  • Excl. BTW: € 577,69
  • Model: Klassiek Aniline leren overall - maatwerk
  • Niet online te koop. Maatwerk gelieve op afspraak.

Omschrijving

Heb je ook maatwerk nodig? Wil je ook een motorpak hebben voor  klassiek racen, maar dan wel in A-KLASSE leer? De producent in motorkleding brengt al je wensen in vervulling. Het pak van deze klant moest gemaakt worden uit het mooiste leersoort Aniline rundleer en het pak moest volledig worden uitgerust met level II CE-protectie. Wij meten je lichaam op meer dan 25 punten op en zorgen voor de perfecte fit met maat garantie! Mocht je interesse hebben, maak dan gelieve een afspraak, zodat je wensen uitvoerig kunnen worden besproken.

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.