WIJ ZIJN MAANDAG 26 T/M ZATERDAG 31 OKTOBER  SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Cordura waterdichte overall

  • Incl. BTW:

    € 699,00

  • Excl. BTW: € 577,69
  • Model: Maatpak Cordura
  • Niet online te koop. Maatwerk gelieve op afspraak.

Omschrijving

Wat je wensen ook zijn m.b.t. motorkleding, de producent RESTYLE zorgt ervoor dat ze in vervulling gaan! Deze Belgische klant wilde een overall hebben die hij 40 jaar terug ook had. Het pak moest met een lange rits helemaal open kunnen! Daarbij moest hij ook nog eens 100% waterdicht zijn! Het pak is volledig naar de wensen van de klant gemaakt. Het pak is gemaakt uit het beste Cordura soort. Het pak is voorzien van CE protectie Level 2! Elk deel van de huid is professioneel opgemeten voor een perfect fit. Zie het eind resultaat in de foto's en mocht u interesse hebben in een pak op maat, dan vernemen wij dat graag. Maak hiervoor gelieve een afspraak.

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.