LET OP! WIJ ZIJN GESLOTEN T/M 28/02. U BENT WELKOM OP MOTORBEURS UTRECHT IN HAL 11 STAND B004! WIJ ZIJN DONDERDAG 01 T/M ZATERDAG 03 MAART SPECIAAL OPEN
VOOR PARTICULIEREN VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

KEVLAR

Een Kevlar jeans motorbroek is tegenwoordig een enorme hype. De motor jeans zijn ideale motorbroeken om ergens naartoe te rijden waar omkleden onmogelijk is. Denk aan het werk, een terrasje of andere openbare plekken. De motor jeans zijn haast niet van gewone jeans te onderscheiden. Bovendien kunt u de motor jeans gewoon wassen in de wasmachine. De motor jeans van Restyle zijn motorbroeken met een goede en soepele pasvorm, slijtvast, waterafstotend, veelal winddicht en ademend. Restyle heeft een grote collectie motor spijkerbroeken voor heren en dames. De collectie bestaat uit spijkerbroeken die voor de volle 100% gemaakt zijn van Kevlar en daarnaast hebben wij ook een behoorlijke collectie die voorzien is van Kevlar op de cruciale plekken zoals op het zitvlak, de knieën en de gehele zijkanten. De motorjeans broeken zijn allemaal standaard voorzien van CE-gekeurde protectie op de heupen en knieën!

In 1965 vond de Pools-Amerikaanse scheikundige Stephanie Kwolek Kevlar uit. Kevlar werd een populair materiaal om beschermende kleding van te maken. Het is namelijk erg sterk, maar ook erg licht. Kevlar kan hoge temperaturen weerstaan. Pas rond de 450 graden Celsius smelt het. Lage temperaturen hebben ook geen nadelig effect op Kevlar. Al deze eigenschappen maken Kevlar uitermate geschikt als materiaal voor motorbroeken. Het lage gewicht van Kevlar maakt dat het materiaal prettig is om te dragen. Kevlar is ademend. Een ademende stof laat waterdamp door. Hoe werkt dat ademen? Stel u voor dat het heel warm is. U zit op de motor en u zweet. Het zweet verdampt. Door de laag Kevlar gaat de waterdamp naar buiten. Bij een niet ademende stof wordt de waterdamp weer water. U krijgt daardoor natte en bezwete benen. Doordat Kevlar ademend is, maakt de stof vooral geschikt voor zomerbroeken. Restyle heeft overigens ook Kevlar Jeans motorbroeken met een uitneembare wind- en waterdicht Reissa membraan! Kom gerust langs om de diverse soorten jeans Kevlar motorbroeken op uw gemak te bekijken.

 
100% Dupont Kevlar Legging

100% Dupont Kevlar Legging

Je kent het vast wel, even lekker de stad in met de motor, maar je hebt geen zin in een leren bro..

€ 125,00 Excl. BTW: € 103,31

Camo Urban training motorpak / 100% Kevlar

Camo Urban training motorpak / 100% Kevlar

We blijven doorgaan met innoveren en dit heeft ons gebracht tot de creatie van trainings- motorpa..

€ 289,90 Excl. BTW: € 239,59

Body Protection

Body Protection

Restyle heeft nu een heel goede bescherming voor het hele bovenlichaam in het assortiment. De Rod..

€ 99,95 Excl. BTW: € 82,60


Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3