LET OP! WIJ ZIJN MAANDAG 24 T/M ZATERDAG 29 JUNI SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIEREN VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Hoody Mr. Waterproof- 100% Kevlar- Grey

  • Incl. BTW:

    € 169,95

  • Excl. BTW: € 140,45
  • Model: Kevlar Hoodie/ 100% wind-en waterdicht

Beschikbare opties:

Omschrijving

Dit is een nieuwe collectie wind- en waterdichte Kevlar hoodie. Deze Hoodie is voorzien van steekzakken aan de buitenzijde. Hij heeft twee binnenzakken en een documenten vak. Daarnaast is hij uitgerust met een mesh (geperforeerde) voering. Verder heeft hij een afritsbare Capuchon met een goedsluitende kraag. Deze hoodie voelt lekker zacht, warm en comfortabel aan. Hij is mooi te combineren met een Kevlar motorbroek. Deze hoodie is 100% wind- en waterdicht!! Dankzij een Reissa membraan laag is hij wind- en waterdicht en tevens ideaal te dragen in alle seizoenen. De Kevlar hoodies van Restyle zijn voor 100% gemaakt van Kevlar! Let op! Tegenwoordig worden een hoop hoodies (wellicht nog scherper) aangeboden met Kevlar, maar als u goed kijkt, schrikt u van de hoeveelheid Kevlar wat er dan in die Hoodies zit! Hooguit 10% Kevlar en dat vinden wij absoluut not done!  Uw Kevlar hoodie moet gewoonweg 100% van Kevlar voorzien zijn! Verder zijn onze hoodies standaard voorzien van CE-gekeurde uitneembare protectie op de schouders, ellebogen en rug. Maten zijn ruim voorradig vanaf xs t/m 7xl!

Let op! Deze hoody is nu ook voorradig met een borstzak aan de buitenzijde en met Level 2 protectie! CE-LEVEL 2 protectie op de schouders, ellebogen en rug heeft een meerprijs van slechts € 30,-! Deze protectoren zijn extreem veilig, comfortabel en bij een impact worden ze hard! Zie hiervoor de type II.

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.