LET OP! WIJ ZIJN MAANDAG 24 T/M ZATERDAG 29 JUNI SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIEREN VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Aviator Stretch Kevlar

  • Incl. BTW:

    € 139,95

  • Excl. BTW: € 115,66
  • Model: Jeans Kevlar
  • Niet online te koop, alleen beperkte maten voorradig.

Beschikbare opties:

Omschrijving

De Aviator Kevlar stretch heren spijkerbroek is onze nieuwste ontwikkeling op het gebied van modieuze en vooral veilige Kevlar motorbroeken. Deze jeans heeft een slim fit pasvorm en zit als een tweede huid. Daarnaast is de spijkerstof erg aangenaam en comfortabel op de huid, vanwege de stretch spijkerstof! Deze motorbroek is voorzien van CE-LEVEL 2 protectie. De broek is verder voorzien van Kevlar op het gehele zitvlak, de zijkanten en de knieën. De Aviator Kevlar stretch is zo comfortabel dat u al snel vergeet dat het een hightech motorjeans is. Hij is volledig dubbel gestikt. Deze broek heeft een mooie strakke pasvorm en is zeer geschikt voor het motorrijden in stijl. 

LET OP! De Aviator is er nu ook in een nieuwe versie. De meest veilige motor spijkerbroek die wij ooit gemaakt hebben! Deze versie is 100% voorzien van Kevlar en heeft ook nog eens uitneembare heup en knie protectoren. Deze variant kost 199,95. Zie hiervoor de laatste vijf foto's. Het is een heren broek, maar vanwege de mooie strakke pasvorm met stretch zit hij bij de dames ook als gegoten! P.S. De oude versie is er alleen in een aantal beperkte maten.

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.