LET OP! WIJ ZIJN MAANDAG 24 T/M ZATERDAG 29 JUNI SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIEREN VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Aviator Stretch Full Kevlar length 34 & 36

  • Incl. BTW:

    € 175,00

  • Excl. BTW: € 144,63
  • Model: Aviator 100% Kevlar
  • Beperkte maten voorradig. Niet online te koop.

Beschikbare opties:

Omschrijving

Nog nooit eerder hebben wij een Kevlar Denim broek gehad die zo goed werd bevonden door de motorrijders. Dit is tot nu toe de meest verkochte motorbroek ooit! Je trekt hem aan en wilt hem eigenlijk niet meer uittrekken. De Aviator Full Kevlar stretch heren spijkerbroek is voorzien van 100% Kevlar, heup protectoren en CE-LEVEL 2 knie protectie. Deze protectoren zijn extreem veilig, comfortabel en bij een impact worden ze keihard! Dit is onze nieuwste ontwikkeling op het gebied van modieuze en vooral veilige Kevlar motorbroeken. Deze jeans heeft een slim fit pasvorm en zit als een tweede huid. Daarnaast is de spijkerstof erg aangenaam en comfortabel op de huid, vanwege de stretch spijkerstof!  De Aviator Full Kevlar stretch is zo comfortabel dat u al snel vergeet dat het een hightech motorjeans is. Hij is volledig dubbel gestikt. Deze broek heeft een mooie strakke pasvorm en is zeer geschikt voor het motorrijden in stijl. De Aviator Full Kevlar is de meest veilige motor spijkerbroek die wij ooit gemaakt hebben! Deze versie is 100% voorzien van Kevlar en heeft ook nog eens uitneembare heup en knie protectoren. Het is een heren broek, maar vanwege de mooie strakke pasvorm met stretch zit hij bij de dames ook als gegoten! 

LET OP! DEZE MOTORBROEK IS ER IN TWEE LENGTE MATEN. LENGTE 34 & 36! Wij adviseren u om tijdens de particulieren verkoop dagen langs te komen. Indien u deze broek toch online wenst te bestellen, dan kan dat uiteraard ook. Er is nu ook een zwarte en blauwe Aviator broek in het assortiment. Hiervan zijn nog geen foto's beschikbaar. Als laatste is er nu ook een Safety leren riem met connectie ritsen, waardoor u elke willekeurige jas aan de Kevlar broeken vast kunt ritsen.

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.