LET OP! WIJ ZIJN MAANDAG 24 T/M ZATERDAG 29 JUNI SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIEREN VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Aviator Black Stretch Full Kevlar/ Lengte 32

  • Incl. BTW:

    € 175,00

  • Excl. BTW: € 144,63
  • Model: Aviator Black 100% Kevlar

Beschikbare opties:

Omschrijving

De Aviator broek is inmiddels een enorme succes geworden! Op veler verzoek hebben wij deze nieuwe zwarte kleur ontwikkeld. Let op! Het is in principe een heren broek, maar vanwege de mooie strakke pasvorm en de stretch materialen valt deze broek ook erg in de smaak bij de dames! Dit is een nette broek met mega veel stretch. Nog nooit eerder hebben wij een Kevlar broek gehad die zo goed werd bevonden door de motorrijders. De serie Aviator broeken zijn tot nu toe de meest verkochte motorbroeken ooit! Je trekt hem aan en wilt hem eigenlijk niet meer uittrekken. De Aviator Black Full Kevlar stretch (heren) spijkerbroek is voorzien van 100% Kevlar, heup protectoren en CE-uitneembare LEVEL 2 knie protectieDeze protectoren zijn extreem veilig, comfortabel en bij een impact worden ze keihard!  Dit is onze nieuwste ontwikkeling op het gebied van modieuze en vooral veilige Kevlar motorbroeken. Deze jeans heeft een slim fit pasvorm en zit als een tweede huid. Daarnaast is de spijkerstof erg aangenaam en comfortabel op de huid, vanwege de stretch spijkerstof!  De Aviator Black Full Kevlar stretch is zo comfortabel dat u al snel vergeet dat het een hightech motorjeans is. Hij is volledig dubbel gestikt. Deze broek heeft een mooie strakke pasvorm en is zeer geschikt voor het motorrijden in stijl. De Aviator Full Kevlar is de meest veilige motor spijkerbroek die wij ooit gemaakt hebben!


LET OP! Deze versie is er in lengte maat 32! Indien u een kortere lengte nodig heeft, dan regelen wij dat binnen 4 werkdagen via onze coupeur. De Blauwe variant hebben wij echter wel in drie lengte maten 32, 34 en 36! Wij adviseren u om tijdens de particulieren verkoop dagen langs te komen. Indien u deze broek toch online wenst te bestellen, dan kan dat uiteraard ook. Wij hebben ook een Safety leren riem met koppelstuk voor 39,95, waardoor u elke willekeurige (RESTYLE) jas aan de Kevlar broek vast kunt ritsen. 

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.