WIJ ZIJN MAANDAG 21 T/M ZATERDAG 26 SEPTEMBER SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Klassiek overall

Klassiek overall

  • Incl. BTW:

    € 525,00

  • Excl. BTW: € 433,88
  • Model: Klassiek Overall
  • Maatpak is niet online te koop.

Beschikbare opties:

Omschrijving

Dit is een klassiek overall speciaal op maat gemaakt voor de klassiek racerij. De prijs is zoals afgebeeld van het pak in het volnerf rundleer.

Dit pak wordt bijzonder vaak tegen een meerprijs ook geleverd aan klanten in het superieure Aniline rundleder.

Mocht u interesse hebben, dan verzoeken wij om een afspraak in te plannen, zodat uw wensen uitvoerig kunnen worden besproken.

 

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.