WIJ ZIJN MAANDAG 28 SEPTEMBER T/M ZATERDAG 03 OKTOBER  SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Classical 70s

Classical 70s

  • Incl. BTW:

    € 525,00

  • Excl. BTW: € 433,88
  • Model: Klassiek-Race-Pakken
  • Maatpakken zijn niet online te koop.

Beschikbare opties:

Omschrijving

Deze pakken zijn gemaakt voor het  Sidecar - Raceteam voor Dhr. Theo Bakker  &  Michael Kuijer.
 
De pakken zijn gemaakt naar de stijl van de jaren 70. Geen strech materialen, titanium, enz., maar simpel en toch hoogwaardig van kwaliteit en zoveel mogelijk uit 1 stuk leer.
 
Elke naad is natuurlijk dubbel gestikt en de pakken zijn gemaakt van het volle nerf rund leder.
 
De heren zijn in het seizoen 2009 Nederlands kampioen geworden (2009 van MON - CRT.) De kampioenshuldiging vond plaats in Boekel in November.

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.