LET OP! WIJ ZIJN MAANDAG 17 T/M ZATERDAG 22 MEI & 2e PINKSTERDAG SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP ZONDER AFSPRAAK VAN 11 TOT 16 UUR! DIT GELDT VOOR BEIDE VESTIGINGEN IN AALSMEER EN BARNEVELD!

Wij zijn een fabrikant en groothandel die particuliere klanten de mogelijkheid bieden om onze showrooms te bezoeken. U bent welkom in één van onze vestigingen tijdens de bovenstaande particuliere verkoop dag! Voor bezoek op overige dagen kunt u een afspraak inplannen. Klik dan hieronder op de knop “afspraak inplannen”. U kunt ons natuurlijk ook bellen, whatsappen of mailen voor het maken van een "private shopping" afspraak!  Profiteer als consument van persoonlijke aandacht en een MEGA grote collectie tegen fabrieksprijzen!  Of bestel online en ontvang uw bestelling binnen 24 uur! Wil je snel maatadvies? Klik op het whatsapp icoontje en stuur je berichtje. 


AFSPRAAK INPLANNEN

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Fresh man

Fresh man

  • Incl. BTW:

    € 199,95

  • Excl. BTW: € 165,25
  • Model: MEN-1018
  • Niet online te koop. Beperkte voorraad.

Beschikbare opties:

Omschrijving

De Fresh man is een klassiek uitgesneden jas, gemaakt van hoogwaardige topkwaliteit zacht Aniline rundleder.
Het uiterlijk van de Fresh man mag er dan klassiek of vrijetijds uitzien, hij bevat echter wel alle hedendaagse technologieën.
 
Specificatie:
 
1.4 - 1.6 mm dikte leer.
Uitritsbare wintervoering.
Uitneembare CE-protectie.
De Fresh man heeft twee universele connectie ritsen om eventueel een broek aan vast te ritsen.
De jas heeft ook binnen- en buiten zakken.
Verder heeft hij een documenten vak.
De jas heeft dubbel gestikte naden en een perfecte pasvorm.
De jas is standaard voorzien van metalen YKK-rvs ritsen.
 
Deze jas is er alleen in beperkte kleine maten!
 
 

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.