LET OP! WIJ ZIJN MAANDAG 17 T/M ZATERDAG 22 MEI & 2e PINKSTERDAG SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP ZONDER AFSPRAAK VAN 11 TOT 16 UUR! DIT GELDT VOOR BEIDE VESTIGINGEN IN AALSMEER EN BARNEVELD!

Wij zijn een fabrikant en groothandel die particuliere klanten de mogelijkheid bieden om onze showrooms te bezoeken. U bent welkom in één van onze vestigingen tijdens de bovenstaande particuliere verkoop dag! Voor bezoek op overige dagen kunt u een afspraak inplannen. Klik dan hieronder op de knop “afspraak inplannen”. U kunt ons natuurlijk ook bellen, whatsappen of mailen voor het maken van een "private shopping" afspraak!  Profiteer als consument van persoonlijke aandacht en een MEGA grote collectie tegen fabrieksprijzen!  Of bestel online en ontvang uw bestelling binnen 24 uur! Wil je snel maatadvies? Klik op het whatsapp icoontje en stuur je berichtje. 


AFSPRAAK INPLANNEN

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Brando

 • Incl. BTW:

  € 199,95

 • Excl. BTW: € 165,25
 • Model: MEN-1020

Beschikbare opties:

Omschrijving

De Brando is een klassiek retro motorjas gemaakt van hoogwaardige volnerf rundleder.
Restyle heeft een jas gecreëerd die net zo stijlvol is in het dagelijks leven als op de motor.
U krijgt een klassiek uitgesneden jas, gemaakt van een hoge kwaliteit leer. Let op! Deze prachtige Brando jas is weer ruim voorradig vanaf 9 juni 2018 in beide vestigingen! 
 
Specificatie:
 
 • 1.4 - 1.6 MM dikte leer.
 • Dit is een tijdloze motorjack met een uitneembare wintervoering en CE-protectie.
 • Deze jas heeft diverse verstel mogelijkheden, binnen- en buitenzakken.
 • Verder heeft hij twee universele connectie ritsen om eventueel een broek aan vast te ritsen.
 • De Brando heeft ook ventilatie ritsen op de voor- en achterkant.
 • Daarnaast is hij uitgerust met robuuste metalen YKK-rvs ritsen en dubbel gestikte naden. 
 • Als laatste is hij ook voorzien van een verstelbare leren riem.
 • Deze jas is voorzien van epauletten op de schouders!
 
De Brando is uw keus als een old-school look uw stijl is, zonder dat u concessies doet aan veiligheid, functie of comfort. 

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.