LET OP! WIJ ZIJN MAANDAG 17 T/M ZATERDAG 22 MEI & 2e PINKSTERDAG SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP ZONDER AFSPRAAK VAN 11 TOT 16 UUR! DIT GELDT VOOR BEIDE VESTIGINGEN IN AALSMEER EN BARNEVELD!

Wij zijn een fabrikant en groothandel die particuliere klanten de mogelijkheid bieden om onze showrooms te bezoeken. U bent welkom in één van onze vestigingen tijdens de bovenstaande particuliere verkoop dag! Voor bezoek op overige dagen kunt u een afspraak inplannen. Klik dan hieronder op de knop “afspraak inplannen”. U kunt ons natuurlijk ook bellen, whatsappen of mailen voor het maken van een "private shopping" afspraak!  Profiteer als consument van persoonlijke aandacht en een MEGA grote collectie tegen fabrieksprijzen!  Of bestel online en ontvang uw bestelling binnen 24 uur! Wil je snel maatadvies? Klik op het whatsapp icoontje en stuur je berichtje. 


AFSPRAAK INPLANNEN

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Blue High Quality / wind- en waterdicht / 4 seizoenen

 • Incl. BTW:

  € 299,95

 • Excl. BTW: € 247,89
 • Model: MEN-1028
 • Niet online te koop. Alleen kleine maten voorradig.

Beschikbare opties:

Omschrijving

Let op! Deze jas is er alleen in beperkte kleine maten!
 
Dit hoogwaardige topkwaliteit leer gebruiken wij ook voor de Belgische politie jassen. (Franstalige deel)
 
Deze jas is van € 549,- nu voor € 299,95,-
 
 • 1.4 - 1.6 mm dikte leer
 • 100% wind- en waterdicht d.m.v. een exclusief drie lagen techniek!
 • De jas is voorzien van een vaste geperforeerde zomervoering, een uitneembare wind- en waterdichte Reissa membraan voering en als laatste heeft hij ook een uitneembare wintervoering met manchetten.
 • De jas is verder voorzien van CE-goedgekeurde uitneembare protectie en 3M Scotchlite reflectie banen rondom.
 • Hij is volledig dubbel gestikt en voorzien van verstelbare gespen aan de zijkant.
 • Net zoals alle overige motorjassen heeft hij ook binnen- en buitenzakken, een documenten vak en een perfecte afwerking.
 • Deze jas is gemaakt van een zeer superieure leersoort en heeft verder een uitstekende pasvorm.

beoordeling(en)

Tags: motorjassen

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.