WIJ ZIJN MAANDAG 03 T/M ZATERDAG 08 AUGUSTUS SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Restyle motor rugzak- Fluo

Restyle motor rugzak- Fluo

  • Incl. BTW:

    € 49,95

  • Excl. BTW: € 41,28
  • Model: Motor rugzak fluo

Omschrijving

Speciaal voor de alledaagse woon-werkverkeer rijdende motorrijders hebben wij deze kleur ontwikkeld, zodat je goed opvalt in het drukke verkeer! Men moet weten dat je eraan komt! Iets heel anders dan de alledaagse zwarte tassen die je op de drukke (snel)wegen tegenkomt. De Restyle motor rugzak is een zeer comfortabel en praktische rugzak. Deze motorrugzak heeft een totale inhoud heeft van 25 liter. Bij het opbergen van spullen hoeft u niet alles in één ruimte te plaatsen, want voor kleine voorwerpen is er speciaal ruimte beschikbaar in de zakken aan de buitenkant. Het draagcomfort is groot met de comfortabele schouderbanden en de motorrugzak is stabiel tijdens het rijden op de motor. U kunt deze rugzak ook eventueel online bestellen in maar liefst vier kleur combinaties. Fluo, roze, wit of rood.

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.