WIJ ZIJN ZONDAG 19 JANUARI SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP IN AALSMEER VAN 12 TOT 16 UUR! LET OP! ACTIE! BIJ BESTEDING V.A. € 100,-ONTVANGT U EEN PAAR GRATIS HANDSCHOENEN!

De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Winddichte Colletje

Winddichte Colletje

  • Incl. BTW:

    € 15,00

  • Excl. BTW: € 12,40
  • Model: Winddichte col

Beschikbare opties:

Omschrijving

Deze grote windkraag is de ultieme bescherming tegen kou, wind en regen. Het materiaal helpt je om warm en droog te blijven, terwijl het verlengde paneel aan de voorzijde ook nog eens een groot gedeelte van de borst bedekt voor extra waterafstotendheid en warmte. U kunt de kraag aan de achterzijde aanspannen met klittenband voor de perfecte configuratie!


beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.