WIJ ZIJN MAANDAG 10 T/M ZATERDAG 15 AUGUSTUS SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Winddichte  bivakmuts en col in één

Winddichte bivakmuts en col in één

  • Incl. BTW:

    € 17,50

  • Excl. BTW: € 14,46
  • Model: Winddichte muts en col in één

Beschikbare opties:

Omschrijving

Dit zijn twee vliegen in één klap! De bivakmuts en een windkraag in één zorgen voor de ultieme bescherming tegen kou, wind en regen. De bovenkant op je hoofd is naadloos en erg flexibel. Het voelt comfortabel en warm aan. Het materiaal helpt je om warm en droog te blijven, terwijl het verlengde paneel aan de voorzijde ook nog eens een groot gedeelte van de borst bedekt voor extra waterafstotendheid en warmte. (Je draagt hem onder je jas. Voor de foto hebben wij hem er overheen zitten.) Deze nieuwe winddichte bivakmuts en col in één heeft een universeel formaat en is voor zowel dames als heren geschikt.


beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.