WIJ ZIJN MAANDAG 10 T/M ZATERDAG 15 AUGUSTUS SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Airbag Vest

  • Incl. BTW:

    € 199,95

  • Excl. BTW: € 165,25
  • Model: Airbag Reflectie Vest

Beschikbare opties:

Omschrijving

De RESTYLE airbag vest is ontwikkeld om over elke motorjas te dragen zonder verlies van comfort en bewegingsvrijheid. Licht van gewicht, onopvallend en toch extra beschermend. Door goede verstel mogelijkheden is altijd het gewenste comfort te bereiken. Binnenzijde van de vest is voorzien van geperforeerde mesh materiaal voor extra draagcomfort. De RESTYLE vest is volledig opgeblazen in 0.1 seconden en op die manier is hij klaar om de impact te absorberen! 

De RESTYLE airbag vest beschermt zowel de borstkas als de rug van stuitje tot en met de nek! Beschermt de nek tegen zijwaartse en achterwaartse hyperflexie en hyperextensie.

Hij wordt gevuld met slechts één patroon en je krijgt er één als reserve extra bij. Hij heeft geen batterijen nodig en is makkelijk opnieuw te herladen na een ontplooiing. Kortom, je trekt het vest aan over je motorjas of hoodie, neemt plaats op de motor, verbindt vervolgens de activatiekabel aan de motorfiets op een vast punt met de meegeleverde connector en je bent klaar voor vertrek. Deze airbag is gebruiksvriendelijk en hij is voorzien van 3M scotchlite reflectie voor extra zichtbaarheid in de donkere uren! Hij is gemaakt in zwart Cordura en verpakt in een stevige doos met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Dit is een airbag die extreem veilig is en 100% zijn werk doet als je hem nodig hebt!


beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.