WIJ ZIJN MAANDAG 03 T/M ZATERDAG 08 AUGUSTUS SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Thermo pak Viking

Thermo pak Viking

  • Incl. BTW:

    € 49,95

  • Excl. BTW: € 41,28
  • Model: Thermo pak

Beschikbare opties:

Omschrijving

We hebben nu ook thermo pakken voor heren en dames van het merk Viking. We hebben meerdere opties. Hier treft u een voorbeeld ervan. Dit zijn fijne betaalbare pakken die u zo vaak als dat u wilt kunt wassen. De meeste thermo kleding werkt op basis van stilstaande lucht of de doorvoer van vocht. Dit heeft als voordeel dat je niet oververhit of onderkoeld raakt. Thermo kleding is dan ook niet altijd alleen voor de winter, maar kan dus als een soort temperatuur stabilisator werken en je lichaamstemperatuur op peil houden wat weer erg aangenaam kan zijn bij hogere temperaturen. Thermo kleding moet strak om je lichaam zitten en mag dus niet opgepropt onder je motorkleding zitten. Thermo kleding is ideaal om onder leren pakken te dragen zodat deze niet “vastplakken” op de huid. Verder zijn de Restyle Thermo pakken anti-bacterieel & hebben ze een geurverdrijvend effect! Ben jij een liefhebber van een leren motorpak of rijd je liever met textiel? Wil je alleen als de zon schijnt lekker touren op de motor of rijd je de hele winter door en ben je een echte bikkel?   Als je in de winter ook graag op de motor zit (toertochten, woon-werk verkeer) dan kun je dit thermopak als basislaag dragen. Het kan gedragen worden onder een leren motorpak of onder een textiel motorpak en is goed te combineren met extra kledinglagen zoals een fleece.

Let op! Wij hebben ook RESTYLE thermo pakken die 100% winddicht zijn!! Ze zijn ook snel drogend en gemaakt uit lichtgewicht materiaal. Restyle Thermo pakken kun je het hele jaar door gebruiken.

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.