WIJ ZIJN MAANDAG 28 SEPTEMBER T/M ZATERDAG 03 OKTOBER  SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Professioneel Circuit Pak Op Maat Gemaakt

Professioneel Circuit Pak Op Maat Gemaakt

  • Incl. BTW:

    € 799,00

  • Excl. BTW: € 660,33
  • Model: PR-1006
  • Maatpak is niet online te koop.

Beschikbare opties:

Omschrijving

Mijn naam is Lennard Hofmeijer en ik rij in het NK 50cc wegrace. Ongeveer 4 weken geleden heb ik mijn opmaat overal mogen op halen bij Restyle. Gelijk de eerste keer dat ik het pak aantrok zat het als gegoten. Er werd mij nog wel gezegd dat voordat ik een race had een aantal keer moest gaan trainen met het pak, om het leer soepel te maken. Dit heb ik dan ook gedaan en ik moet zeggen dat ik nog nooit een pak heb gehad wat mij zo goed zit! Alle maten kloppen en ook het opgegeven design voldeed helemaal aan de opgegeven tekening. Het pak zat mij zelfs zo goed dat ik direct de eerst volgende wedstrijd de pole wist te pakken + beide manches te winnen. Ik kan dan ook gerust zeggen dat Restyle mij een pak heeft aangemeten dat gegoten is om mee te winnen! Met vriendelijke groet, Lennard Hofmeijer www.russcherracing.nl

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.