WIJ ZIJN MAANDAG 26 T/M ZATERDAG 31 OKTOBER  SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Begeleidingsteams wielerwedstrijden

Begeleidingsteams wielerwedstrijden

  • niet te koop

  • Model: Motor begeleiding teams

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

Wij leveren de Instructeurs jassen ook aan diverse begeleidingsteams.
 
Hieronder treft u een reactie van Dolf uit deze team:
 
reactie geplaatst op 20/08/2012:
 
Sinds begin van dit seizoen (2012) rijden wij (Motorteam) tijdens de wielerwedstrijden en andere evenementen met de Cordura 1001 Instructor jassen met bijpassende broeken. Deze hebben zich nu onder alle weersomstandigheden bewezen: van zeer koud en nat tot tropisch heet. Dank zij de uitneembare voering en waterdichte laag en de ventilatie openingen is dit pak onder alle omstandigheden te gebruiken. Tel daarbij de vele zakken, de uitstekende afwerking en de degelijke metalen ritsen en je weet, dat je een kwaliteitsproduct aan hebt. Daarnaast hebben we ook grote waardering voor de service en het vakmanschap van de heer Sheikh!

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.