WIJ ZIJN MAANDAG 26 T/M ZATERDAG 31 OKTOBER  SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam

  • niet te koop

  • Model: Gemeente Amsterdam

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

Team handhaving motorjassen
 
Begin 2013 is de gemeente Amsterdam als eerste gemeente gestart met een nieuw project. Een team van handhaving ambtenaren reguleren/begeleiden en handhaven op de motor o.a. de taxi wereld.
 
De gemeente heeft ons zelf benaderd en is nu ook een klant van RESTYLE!
 
Wij leveren complete outfits in leer en Cordura met motorlaarzen, handschoenen en helmen aan deze motorrijdende ambtenaren.
 
Inmiddels is dit project een groot succes en een goede reden voor de overige gemeenten om hierbij aan te sluiten. RESTYLE zal als leverancier ook hun voorzien van hoogwaardige topkwaliteit!
 
Hierbij treft u de foto's van de leren fluo jassen die wij aan de gemeente Amsterdam leveren.

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.