WIJ ZIJN MAANDAG 26 T/M ZATERDAG 31 OKTOBER  SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

KNWU

KNWU

  • niet te koop

  • Model: KNWU Motorjassen

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

Vanaf februari 2012 leveren wij eveneens de welbekende instructeurs jas aan de motorrijdende brigade/ Jury leden van de KNWU (Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie). De jassen zijn op maat gemaakt voor alle leden. Tevens hebben wij dankzij een aantal heren uit deze groep inmiddels al de Instructor jas aan een nog grotere groep verkeersteam regelaars geleverd. Zie hier een kleine deel van de KNWU leden. De leden hebben ook individueel de fluor jet helmen bij ons aangeschaft. U zult de jassen wellicht ook op tv voorbij zien komen tijdens de wedstrijden.
 
Hieronder treft u een reactie van Dhr. Joop Hartman van de KNWU:
 
KNWU hartmanjoop@hetnet.nl
 
Bij wielerwedstrijden zijn juryleden op de motor heel belangrijk. Het is dan ook goed dat ze herkenbaar hun taken kunnen doen. Alle juryleden op de motor hebben van de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie -KNWU- een prachtige jas gekregen. Deze jas is na een uitvoerige selektie geleverd door RESTYLE, wat ons daarbij naast de zeer goede prijs kwaliteitsverhouding is opgevallen is dezeer gorte mate van klantvriendelijkheid en deskundigheid van de leverancier in deze vertegenwoordigd in UMAD Wij zijn jullie als bond heel erkentelijk voor de voortreffelijke jaasen die jullie hebben geleverd en al de aanpassingen die gedaan zijn om er voor de mannen en vrouwen een perfect fit van te maken. In 1 wqoord KLASSE waarvoor hartelijk dank Joop Hartman namens de KNWU
 
 

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.