WIJ ZIJN MAANDAG 26 T/M ZATERDAG 31 OKTOBER  SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

RDW

RDW

  • niet te koop

  • Model: RDW Motorjassen

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

Vanaf januari 2012 leveren wij ook motorjassen aan de RDW. (zelfstandige bestuurs-orgaan van de overheid)
 
Wij leveren de Instructeurs jas Cordura 1001 met logo's van de RDW op de borst en rug.
 
Deze jassen worden ook geleverd aan de KNWU, diverse verkeersteam regelaars en instructeurs van talloze motorrijscholen.
 
Deze jassen zijn al enige tijd ook in de collectie voor de particulieren klanten.  Zie hiervoor s.v.p. Cordura 1001 en/of de foto hieronder van de Instructeurs jas.
 
Vanaf 2015 leveren we complete outfits in leer en textiel aan de RDW met bijbehorende motorlaarzen en handschoenen.

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.