WIJ ZIJN MAANDAG 26 T/M ZATERDAG 31 OKTOBER  SPECIAAL OPEN VOOR PARTICULIERE VERKOOP VAN 11 TOT 16 UUR!

U kunt ook online bestellen en binnen 24 uur uw bestelling ontvangen!

Wij volgen het RIVM en houden anderhalve meter afstand! Lees a.u.b. de regels bij de ingang alvorens u onze panden betreedt! Bedankt!


De Grootste & Goedkoopste Motorkleding Groothandel!

Milieu boswachters Midden-Nederland/ Nieuw project 2020

  • niet te koop

  • Model: Milieu boswachters Midden-Nederland

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

Het eerste project van 2020 is inmiddels uitgeleverd aan de klant. Dit zijn bewapende motor rijdende BOA milieuwachters. Wij hebben samen met de klant nagedacht over een professioneel uniform. De groene kleur moest terugkomen in de jassen en de BOA badges moesten ook geplaatst worden op de jassen. Daarnaast moesten deze ook voorzien zijn van schouder epauletten. De broeken moesten ook net zoals de jassen op maat worden gemaakt. Deze zijn ook voorzien van de brede reflectie banen. Alles is gemaakt in Cordura-1000D en geleverd met standaard categorie II CE-protectie. 

beoordeling(en)

Let op! U kunt bij ons niet direct online bestellen, want wij zijn van mening dat motorkleding (en toebehoren) het liefst gepast dient te worden alvorens u tot aanschaf overgaat. Het gaat immers om uw veiligheid. Wij adviseren u om tijdens onze particulieren verkoop dagen in een van onze vestigingen langs te komen. Wilt u liever toch online bestellen?  Persoonlijk contact is dan erg belangrijk m.b.t. de maatvoering, pasvorm en uw wensen. Wij verzoeken u dan graag om even te mailen of bellen, zodat wij u persoonlijk verder kunnen begeleiden met het selecteren van de juiste maat. Daarna kan uw bestelling alsnog binnen 24 uur worden verzonden. Vriendelijke groet, Team Restyle.